Groepenkast

Electro Stiekema is uw elektricien in Enschede kan u alles vertellen over uw groepenkast. Deze installatie wordt ook wel stoppenkast genoemd en is in iedere woning terug te vinden. Via de hoofdstop komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. Deze stroom wordt over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden verspreid. Onze elektriciens kunnen u in Enschede en in de omgeving van Enschede helpen met het samenstellen van uw groepenkast, maar ook vervangen of een groepenkast uitbreiden doet Electro Stiekema voor u.

Alles over uw groepenkast

De groepenkast is het centrale punt voor de stroom in uw woning. Vanzelfsprekend is het om deze reden belangrijk dat dit centrale punt naar behoren werkt. Naast het verdelen van de stroom, heeft uw stoppenkast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies in de groepenkast beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt hij er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan.

Bij kortsluiting en blikseminslag zorgt de stoppenkast ervoor dat de schade aan uw apparaten wordt beperkt. Deze beveiliging wordt geregeld in de hoofdstop van de groepenkast. Onze elektriciens uit Enschede zorgen ervoor dat uw groepenkast zijn taken perfect kan uitvoeren. Wilt u een extra groep aanleggen of een aardlekschakelaar aansluiten? In dat geval kunnen wij uw groepenkast uitbreiden. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord! We zijn te bereiken via 053 - 208 70 00of het contactformulier.