Verlichting aanleggen in Enschede

Wilt u verlichting aanleggen? Wordt er een nieuw huis gebouwd, wilt u lichtpunten toevoegen of verplaatsen of zit u midden in een verbouwing? Voor binnen- en buitenverlichting kunt u in Enschede een beroep doen op Electro Stiekema. Bel 053 - 208 70 00 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Enschede

Het meest gekozen moment om nieuwe verlichting aan te laten leggen is gedurende het bouwproces of tijdens een verbouwing. Dan zijn er minder obstakels wat het eenvoudiger maakt om buizen en draden weg te werken. En als er een lichtplan uitgetekend wordt staat van te voren vast waar de lichtpunten en contactdozen geplaatst worden.

Een ander ogenblik kiezen voor het doen van aanpassingen kan natuurlijk ook. Misschien zijn er te weinig contactdozen, wilt u er nog een aantal lichtpunten bij of wilt u ze graag op een andere plek hebben. Maar uw netwerk zou ook hopeloos verouderd kunnen zijn of wellicht wilt u verduurzamen met LED verlichting. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor verlichting in Enschede

Een lichtplan is een plan waar precies in staat waar de lichtpunten, contactdozen en schakelaars moeten komen. Het is een uitstekend hulpmiddel bij de inrichting van nieuwe panden en nieuwe vertrekken. En het lichtplan kan volkomen naar wens worden opgetekend.

Met een lichtplan kunt u een nare verassing uitsluiten omdat van te voren altijd duidelijk is hoeveel lichtpunten er komen en op welke plekken. Het kan bovendien voor elke ruimte op maat worden uitgewerkt. Uw prioriteiten liggen immers op andere plekken als u bijvoorbeeld uw keuken en werkkamer vergelijkt. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Enschede

Naast binnenverlichting is het ook mogelijk om buitenverlichting en tuinverlichting voor u aan te leggen. Goed geplaatste tuinverlichting kan erg sfeer verhogend werken. Zo kunt u de pronkstukken in uw tuin of de gevel fraai uitlichten of inbraak werende spots met bewegingsmelders laten plaatsen.

Een aantal nieuwe contactpunten buitenshuis biedt ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heel gegoochel met verlengsnoeren voordat u buiten elektriciteit kunt gebruiken. Dat is dan niet langer het geval. Wel zo gemoedelijk op die zwoele zomeravonden mocht u een muziekinstallatie of een kacheltje mee het terras op willen nemen.

Contact met Electro Stiekema voor de aanleg van verlichting in Enschede

In Enschede helpt Electro Stiekema u met het aanleggen van verlichting. U kunt ons inschakelen voor het aanpassen, vervangen en aanleggen van binnen- en buitenverlichting. En natuurlijk ook voor het inrichten van een lichtplan. Bel naar 053 - 208 70 00 of vraag een offerte aan via het contactformulier.