Verlichting laten aanleggen in Enschede

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van verlichting. Verlichting is niet, zoals in het verleden, alleen meer een praktisch middel om goed te kunnen zien. Verlichting kan ook de sfeer in een ruimte bepalen. Inmiddels kunnen we bijvoorbeeld met innovatieve dimsystemen de lichtsterkte handmatig aanpassen. In de ochtend heeft u misschien behoefte aan veel licht, terwijl u ’s avonds een gezellige sfeer wilt creëren. Lichtknoppen zijn zelfs overbodig geworden. Met draadloze verlichting kunt u met een afstandsbediening of zelfs met uw mobiele telefoon uw verlichting beheren. Daarnaast spelen bijzondere kleurenlampen in op het feit dat kleur invloed heeft op onze stemming en gemoedstoestand.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u meer weten of wilt u direct een elektricien inschakelen voor het plaatsen van uw verlichting? Electro Stiekema staat voor u klaar!

Wat te doen bij flikkerende lampen?

Met de vooruitstrevende techniek en nieuwe mogelijkheden op het gebied van verlichting komen ook andere problemen. Een veelvoorkomend probleem zijn flikkerende lampen. Heeft u last van knipperende lampen. Dit komt vaak door een onjuiste combinatie van lamp en dimsysteem. Vaak zijn de lampen die gebruikt worden niet geschikt voor het type dimsysteem. Dit komt vaak voor bij LED verlichting. Wilt u LED dimmers aansluiten? Wij informeren u graag.

Tuinverlichting aanleggen

Ook voor het plaatsen van tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken graag samen met uw hovenier om van uw tuin een droomtuin te maken. Goede verlichting in de tuin is erg belangrijk. Het helpt niet alleen uzelf om goed te kunnen zien in het donker, maar goede buitenlampen schrikken ook inbrekers af. Genoeg reden om uw buitenverlichting op orde te hebben. Neem gerust contact met ons op voor advies en installatie van uw tuinverlichting of andere soort verlichting. Bel naar 053 - 208 70 00 of neem contact op via ons contactformulier.