Stroomstoring in Enschede

Als de televisie niet meer aangaat, de lichten niet meer werken en de stofzuiger niks meer doet, heeft u mogelijk last van een stroomstoring. Heeft u te maken met een stroomstoring in Enschede? Soms beperkt zich dit tot uw huis, maar het kan ook de hele straat treffen. Controleer of het probleem zich tot uw huis beperkt, of dat er meer mensen in de buurt zijn met een probleem.

Als de storing zich niet beperkt tot uw huis, moet de energieleverancier op de hoogte gebracht worden. Als blijkt dat alleen uw woning onderhevig is aan een stroomstoring, kunt u het probleem verder lokaliseren. Als de meterkast in orde lijkt, kunt u de stekkerproef uitvoeren om het probleem te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Enschede

Lukt het niet om het probleem te duiden en zelf op te lossen, schakel dan hulp van buitenaf in. Zonder duidelijke oorzaak zelf gaan sleutelen is niet de oplossing. Onvolledige of foutieve reparaties kunnen gevaarlijke nieuwe problemen introduceren.

Hulp van vakmensen is gelukkig in zicht! Als de stroomstoring zich beperkt tot uw woning, neem dan contact op met Electro Stiekema voor een oplossing. We sturen in Enschede en omgeving onze professionals om u van uw storing af te helpen.

Hulp bij stroomstoring in Enschede

Bij een stroomstoring in Enschede hoeft u niet te twijfelen. Wij helpen u snel! Bel met Electro Stiekema op 053 - 208 70 00 om direct een afspraak met onze vakmensen te maken. Het invullen van het contactformulier is natuurlijk ook mogelijk.